Клюки от България 

Гущеров и Светлана Василева обявиха голяма новина след пиянския мегаскандал!

Бизнесменът Християн Гущеров проговори за пръв път след мегаскандала, в който се забърка преди дни. Милионерският наследник и гаджето му Светлана Василева признават в първото си съвместно интервю пред списание LOVE style, че се сгодяват на 28 януари. На щастливото събитие двамата няма да бъдат само с най-близките си, а са поканили 70 човека и гост-изпълнители. На тази дата те правят шест месеца, откакто са заедно.

Гущеров-младши бе арестуван след пиянски запой и последвал скандал с други мъже в заведението, в което преди години бе наръган и Багата.

„Първоначалната ни идея беше да отбележим тази половин година. Но Хриси ме сюрпризира, като каза, че ще има и годеж. Много се зарадвах. По време на фотосесията за вашето списание той падна на колене и ми даде годежен пръстен. След това като като излязохме на двора, там ме чакаше кола с красива панделка. Валеше сняг и беше много романтично”, споделя Светлана пред списание LOVE style.

Християн иска да се оженят през лятото и е задействал развода си с фолкпевицата Мария. „Вече сме избрали мястото на сватбата, но засега ще го запазим в тайна. Със сигурност ще бъда с дълга рокля. И всичко ще е украсено с рози. Представям си една красива сватба на открито с много гости”, разкрива Василева.

С любимият й искат да имат две деца, но блондинката е съгласна и на повече. Християн признава с ръка на сърцето, че Светлана е голямата му любов. По време на кратката им раздяла през декември, бизнесменът осъзнал, че тя е неговият човек на сто процента.

Хубавицата също смята, че благодарение на тази раздяла станали още по-близки и разбрали, че искат да създадат нещо заедно. „Родителите ми я приеха много позитивно. Те винаги са заставали зад мен, за което безкрайно им благодаря. Никога не са ми се бъркали в моя личен живот и винаги подкрепят моите решения”, категоричен е Гущеров. Не е ясно как ще се отрази екшънът с полицията на годежа на двамата влюбени.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 683 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook