Клюки от България 

Грозна гледка! Пияният Константин се излага брутално, заговори за бившата си Райна ВИДЕО

Предупреждаваме, че следващите кадрите в този материал не са за хора със слаби сърца и ако има сред желаещите да ги гледат има фенове на фолк певеца Константин, то по-добре да ги подминат, тъй като ще се разочароват от любимеца си.

Ловецът на автографи Веселин Любенов излови певеца с лиричен глас в ранните часове на деня след участие и съвсем очаквано той не беше на себе си. Оказа се, че Константин е мърво пиян, фъфли и говори глупости, а в думите му намира място и бившата му половинка Райна.

В социалните мрежи се появи снимка, от която става ясно, че петима от топ гласовете на България са се събрали на афтър парти в Слънчев бряг, след като всички са приключили участията си там. На кадъра виждаме Константин, Борис Дали, Илиян, Тони Стораро и Фики.

Купонът продължил с много алкохол, а на излизане от заведението Коцето се натъкнал на Весо фена, който снима видео. Константин се опитва да разкаже някаква история с Весо, където той му звъннал в 6 сутринта, а той отишъл да отвори с надеждата, че това е бившата му половинка Райна.

https://www.facebook.com/100013944795296/videos/735861641045360/

Естествено, не става ясно кога се е случило това и каква е точно историята, тъй като Константин е пиян на кирка и говори провлачено. За страстта му към спиртните напитки се знае от години, но за първи път го виждаме наяве толкова зле и така да се излага публично.

Хубаво е, че поне има хубаво пиянство и чувството му за хумор не го напуска и забавлява всички около себе си. При много мъже алкохолът ги избива на агресия, но изглежда при Коцето не влияе по този начин.

Източник: blitz.bg

 

Facebook коментари
(Visited 3 486 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook