Риалити 

Грандиозен гаф на Билалов в „Стани богат“: Даде по грешка чек с 27 000 лв. отгоре СНИМКА

„Тръгваш си с 30 000, но не ти броя едната нула“, шегува се актьорът на госта, доц. Николай Цеков. Така се измъкна хитрият водещ от леко неловката ситуация в ефир. Участникът всъщност е трябвало да получи чек за 3 000 лв.

Доцентът е работник в БАН по демография. Той има дълбоки познания в социологията, но явно историята и географията не са му силна страна. Той се спъна на въпроса „Какво има на площта от близо 200 кв. м., завинаги дадена под наем на Великобритания в Окракоук, Северна Каролина?“

Ученият използва помощта на близък от публиката. Уви, приятелят не можа да подскаже добре. Поради това, че доц. Цеков не беше сигурен в отговора, той реши доброволно да се откаже от играта.

 

 

След отказа да стреля на сляпо по четирите варианта на таблото, научният работник имаше шанса да отговори, за да изпробва познанията си. Опитът му – неуспешен, беше избрал грешния отговор – според него на въпросната площ в Северна Каролина имало посолство, но всъщност там се разполага паметник.

Все пак, ученият се прибра вкъщи с 3 000 лв., но за момент си помисли, че Мишо Билалов е бил малко по-щедър този път, пише bgdnes.bg.

Източник: marica.bg

Facebook коментари
(Visited 48 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook