Риалити 

Графа посегна към циците на Камелия!

Една сцена буквално срази зрителите на „Гласът на България” след снощното издание на шоуто и някои от тях дори предложиха в социалните мрежи след това – „да се сложи отметка, че предаването не е подходящо за деца под 18 години”.

Треньорите в „Гласът” се шегуваха, както обикновено един с друг, докато в един момент двама от тях не си спретнаха кратка гореща сцена. В един момент от дума на дума, Графа посегна смело към… гърдите на Камелия! Това се случи след изпълнение на поредния участник в кастингите на тъмно фолк. Камелия призова колегата си с думите да й „подреди бутоните”. И действието тутакси бе приведено в ход!

Графа моментално протегна ръце към бюста й в движение, напомнящо завинтване на електрически крушки. Лечев прояви солидарност към приятеля си и също пожела да докосне деколтето на Камелия, макар и дистанционно.

Закачките между Камелия и Графа периодично раждат спекулации за близостта им. Въпросът дали между тях има искра, възникна още когато неотдавна в интервю Камелия призна, че именно Влади Ампов е бил любимата й знаменитост.

„Не знам, Графчето знаменитост ли е? Защото аз тайно си падах по него. Много харесвах баладите на Владко Баладко”, сподели пред екипа на шоуто Камелия.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 145 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook