Клюки от България 

Горещо! Цеци Красимирова отиде на гости на Жерар Пике и… СНИМКА

Животът на Цеци Красимирова прилича на истинска приказка, откакто се омъжи за милонера Майкъл Струмейтис, който е и голямата й любов.

Красавицата с фатално сини очи в момента живее в Барселона и често изумява последователите си с това, което прави в ежедневието си. Наскоро например, моделката призна, че нейни съседи са не кои да е, а световноизвестните звезди Жерар Пике и Шакира, с които редовно се вижда.

„Живея в Барселона в имението, което съпругът ми Майкъл ми подари преди сватбата. Отглеждам зеленчуци и сме съседи с Шакира и Жерар Пике, виждаме се с тях“, признава Цеци, която за последно бе в София преди около седмица, за да заснеме фотосесия за американския пазар.

Любопитна подробност е, че колоритната светска двойка в момента прави риалити шоуто „Последният марихуанен милионер“, за което вече писахме неотдавна. В момента моделката води преговори и с български продуценти, които да излъчват шоуто у нас, пише Novini.bg.

Тези дни ще основа и фондация, която да подпомага млади таланти, както и самотни родители, инвалиди и стари хора, като им доставяме храна“, добавя още за плановете си атрактивната брюнетка.

Източник: blitz.bg

 

Facebook коментари
(Visited 55 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook