Клюки от България 

Горещи подробности около побоя над певеца Константин!

Фолкпевецът Константин се появи целият посинен и в кръв. За деликатното си състояние обвини боксьора Кубрат Пулев, с който уж до този момент били приятели.

Обичаният певец и популярният боксьор са приятели от години. Запознават се покрай половинката на Кобрата – чалга дивата Андреа. Общите им теми ги превръщат в близки приятели, а Пулев неведнъж се е вихрил в заведението на своя приятел. И всички ги смятахме за приятели. Последната снимка на Константин, на която е жестоко пребит, хвърли неговите почитатели в смут. А обвиненията паднаха върху Кубрат.

Изпълнителят с най-лиричен глас във фолка сподели фотос в социалните мрежи, на който е пребит до смърт. А над снимката написа „А уж бяхме приятели с теб, Кобра“. Обезобразеният вид на Константин се оказа част от сценария за новото му видео, което ще види бял свят съвсем скоро.

Не става ясно дали в клипа се вклюва и Кубрат Пулев или чалга идолът е използвал неговото име за предизвикване на по-голям интерес от страна на аудиторията и за шега към близкия си приятел. Сигурно е обаче, че във видеоклипа ще видим боксьорските умения на Коцето. Предстои да разберем срещу кого се изправя и кой в крайна сметка печели мача.

Това ще е първият проект на Константин извън „Пайнер“. Неговите участия вече не се рекламират от димитровградската фирма. Това не значи, че графикът му с участия не е препълнен. За март месец е поел 11 участия в София, Пловдив, Велико Търново, Благоевград и дрuги.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 49 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook