Горещо 

Гореща новина: Вече има задържан за убийството на Виктория – ром или румънец

Има задържан за убийството на русенката Виктория, съобщава Канал 3, като се позовава на непотвърдена официално информация. Версията е, че това е ром, който живеел в близките къщи край мястото, където бе намерено тялото на жената.

По непотвърдена информация на „Хоризонт“, арестуваният е румънски гражданин, има и молдовски паспорт.

От МВР отказват официални данни до момента. Очаква се в близките часове изявление на прокуратурата и МВР. МВР за момента обаче не потвъръждава информацията. Към Русе в момента пътува говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова, допълва Канал 3.

Същевременно от телевизия TVN, където работеше Виктория разпространиха призив. Ето какво се казва в него:

„От името на семейството на Виктория и на нейните колеги Ви умоляваме да имате още малко търпение. Вярваме, че полицията е на финалната права да разкрие извършителя. Молим Ви, не прибягвайте до никакви крайни мерки!!! Така няма да помогнем, а напротив. Ще има време за гняв! Просто нека не е днес! Във връзка с анонсирания в социалните мрежи протест с блокиране на движението в района на Дунав мост тази вечер в 19 часа, заявяваме, че сме категорично против подобни действия! Едва ли и Виктория би желала подобно нещо!“

Във връзка с разследването на убийството на Виктория Маринова, ОДМВР – Русе обявява телефон за сигнали от граждани. Хората, които разполагат с информация, касаеща извършеното тежко криминално престъпление могат да позвънят на телефон: 0889 562407.

Източник:  blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 401 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook