Клюки от България 

Гореща афера: Какво е общото между Зуека и Жени Калканджиева СНИМКА

Жени Калканджиева пробива в Русия. Гледат я милиони руснаци във филма „Ятаган“, който върви с голям успех в страната. Красавицата играе в главната роля в лентата. Черната комедия може и да не грабна награда „Оскар“, но пък се харесва в Русия. Това е нашият отговор на тяхната „Кухня“. Калканджиева се похвали за успеха в социалните мрежи и дори показа клипче, в което виждаме сцена между нейната героиня и образа на Зуека, който също играе в „Ятаган“. Двамата седят на маса и спорят, чудесно озвучени от руснаци.

Зуека е журналист с ресор антитероризъм, Жени е съвършено некомпетентна директорка на АБОРТ – съкратено от филмовата институция „Агенция за борба с организираната престъпност“. Красавицата е недоволна, че от обещаните две страници интервю ще бъде публикувана само една. „Но пък е с голяма снимка!“, отбелязва героят на Зуека и хвърля сластен поглед към сексапилната Калканджиева, пише „България Днес“.

Двамата имали и секссцена, но във финалния монтаж тя, за жалост, била изхвърлена и никой не могъл да се порадва на мачкане на чаршафи между Зуека и по-високата от него с цяла глава Калканджиева. Феновете на Жени са във възторг от руския й успех и я карат да проговори самата тя на руски и да спряга падежите. „Именителен, родителен, дателен, творителен, винителен, предложен падеж! Помня ги от училище, много ти отива да говориш на руски, давай по-често!“, молят я последователи.

Източник: marica.bg

Facebook коментари
(Visited 43 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook