Клюки от България 

Голямо унижение за Слави! Мартина му изневери, а сега му продава…

Бившата любов на Слави – танцьорката Мартина Огнянова отдавна няма вече нищо общо с него, но въпреки това в последните девет години живее на негов гръб.

Двамата се разделиха в началото на 2014 година, след като стана ясно, че месеци наред тя му е изневерявала с боксьора Коко Колев, с когото е и до ден-днешен, и от когото има две деца. Двойката обаче, не е добре финансово, защото не разчита на доходоносни професии. И това, до което е прибегнала Мартина, можем да определим само като още едно унижение за Дългия.

За да припечели някой лев Мартина е започнала да разпродава всички подаръци от Слави. Те са предимно дрехи, дамски чанти и обувки, които са толкова много, че ако успее да продаде всичко, макар и на занижени цени, тъй като все пак са отпреди 10 години и повече, тя може да се издържа с тези пари поне две години, пише „Уикенд“. В случая говорим все за артикули на най-големите световни марки.

И така на практика се получава доста интересна ситуация, в която лидерът на „Има такъв народ“ издържа жената, която го направи за смях, изневери му и избяга с друг. Точно за Мартина Дългия е похарчил през годините най-много пари, опитвайки се да компенсира така възрастовата разлика помежду им, която е около 20 години. Както е видно, безуспешно, пише изданието.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 1 569 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook