Клюки от България 

Голяма загуба за Георги Христов! Певецът потъна в мъка!

„Приятелят ми от детинство – Съмо, или Стефан, го няма. Тежко е, болно ми е, и така е – оредяват нашите редици. А той беше толкова светъл човек“. Това сподели художникът Димитър Митов – Комшин, който дълги години е бил до бащата на голямата ни звезда Георги Христов – Стефан.

Като всеотдаен и предан баща на двама синове, скромен човек, пословичен с добрината си и винаги готов да помогне при нужда, го определят и други приятели от квартала, познавали Съмо.

„Уважаван е като неформален лидер от млад в квартала ни. Невероятен човек беше“, тъжна е и съседка на бащата на Христов – Мими Бойкова, пише „България Днес“.

Това е втора загуба на близък човек за звездата Георги Христов. Преди година си отиде майка му – Павлина. Двамата имаха много силна връзка в последните 20 години. Живееха заедно в село Волуяк. Павлина бе дългогодишен военен служител и след ранното си пенсиониране изгради страхотната си къща заедно с по-малкия си син – Жоро.

„С мама си отиде и част от душата ми“, сподели наскоро изпълнителят на „Черно и бяло“. Той още не е преживял загубата й. До него бил единствено брат му и снахата, които от време на време идвали с децата си, за да разведряват Христов.

Източник: hotarena.net

Facebook коментари
(Visited 463 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook