Клюки от България 

Голяма секира за Златка след сватбата с Карен, не е на себе си

Златка Райкова най-накрая се видя като булка, каквато мечта имаше от години, още докато беше половинка на Благо Джизъса. С него не успя да стигне до олтара, въпреки че му роди син, но с настоящата си любов – 28-годишният Карен Хачатрян, това е вече факт.

Това е и трети годеж за плеймейтката, но първа сватба и за двамата. Припомняме, че преди Карен, в живота на Златка като годеници бяха Георги Валентинов и с Благой Георгиев –Джизъса.

Само Карен обаче направи изкусителката своя законна жена. Родителите му обаче, явно не са най-големите й фенове, защото дори не уважили венчавката на сина си. Не са присъствали на тържеството, а причината е ясна – не одобряват избора на наследника си. Не одобряват, че Райкова е по-голяма с почти 10 години от сина им, а още по-малко харесват скандалната й слава, безразборните връзки и това, че има дете от Джизъса.

Именно синът на булката от предната й връзка с Благой носеше халките на младоженците. Твърди се, че Хачатрян не работи, но тъй като е от богато семейство, което все още го издържа, но докога ще се случва това, не е ясно, пише „Уикенд“.

Източник: blitz.bg

 

Facebook коментари
(Visited 40 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook