Клюки от България 

Голяма драма сполетя Камелия Воче

Певицата и готвачка Камелия Воче бе изправена пред съда заради нейна кулинарна книга. Искът срещу нея е от издателя Валентин Василев и неговата фирма „Валдекс“, на когото звездата е длъжница, пише „Телеграф“.

Той се е обърнал към Софийския районен съд и частния съдебен изпълнител Стефан Петров. Делото е заведено в края на 2018-а и насрочено за април, но тогава не тръгна, тъй като подсъдимата не бе открита.

На второто дело Воче се яви с адвоката си и бе даден ход на делото. Съдията поиска справка за имотното състояние и сметките на Камелия. На това защитата отговори, че ще я представи на съда ако й бъде даден срок. След като насрочи следващото заседание за след две седмици адвокатката пожела делото да се гледа при закрити врата, тъй като ще се изнасят лични данни.

Воче дължи 14 606,35 лева на издателство „Валдекс“ и затова ЧСИ е наложил запор на фирмата й. Тя има и запор по молба на държавата и банка ДСК. Общото задължение към октомври 2018г. е 4111,81 лв. През март Камелия Воче е закрила фирмата си „Камелия Воче“ ЕООД, която е имала дългове към ДСК от 60 177,72 и към фирма за бързи кредити за 2049,92, като и към издателството.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 812 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook