Клюки от България 

Голям кошмар за Папи Ханс и гаджето му в Занзибар СНИМКИ

Неописуем кошмар са изживели Папи Ханс и гаджето му Сара Драгулева по време на скорошната си почивка в екзотичен Занзибар. Двамата са били заедно с още няколко приятели, сред които е бил и Ергенът Виктор Стоянов.

И Папи Ханс, и Виктор Стоянов в момента пък се изявяват в танцовото шоу „Денсинг старс“, като Виктор вече е автор на първия доста сериозен гаф, след като се изтърси точно на старта на първия си танц на сцената.

Докато били в Занзибар всички имали огромно желание времето там да мине по-бързо и да се приберат обратно в

„Изобщо не си починахме! Плавахме непрекъснато, часове всеки ден. Нямаше от тези плажове с бял пясък и кристална вода или поне ние не ги видяхме. Много е мръсно, като цяло хората са много мърляви и досадни. Не могат да комуникират нормално“, сподели разочарованието си гаджето на Папи – актрисата Сара Драгулева.

По време на престо си в екзотичната страна пък, както още става ясно от разказа им, групата наема луксозна лодка, в която прекарват 5 дни. Но обикаляйки по вода, в търсене на перфектно местенце, където да акустират, такова така и не се появява. И цялото преживяване всъщност се превърнало в мъчение, вместо в релакс за тях.

„Всеки ден си казвахме, че на другия ден ще е по-добре, и всеки ден не беше, до момента, в който не трябваше да летим за България“, допълва още Драгулева. Кошмарът за групата продължил дори и когато се връщали в родината, тъй като заради закъснението от час и половина, с което излита самолетът им, изпускат междинния полет за София от Истанбул и се налага да прекарат още 6 часа на чуждото летище.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 31 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook