Клюки от България 

Голи снимки на Фики подлудиха интернет

Със закачливото заглавие „Ще те закарам“ вчера Фики символично откри сезона на хитовете, на които попфолк феновете ще куфеят през топлите месеци.

С тези думи певецът се обръща към стара любов, която навремето е казвала, че той не става, но сега, виждайки го случайно с лъскава кола, иска тази услуга от него и го пита как я кара. Макар да звучи твърде истинно за момче, чиито живот се преобръща буквално за дни и още когато е на 19 става супер звезда, изпълнителят признава, че песента не е инсприрана от личния му живот.

Видеото, режисурата на което е поверена на Людмил Иларионов-Люси, носи много лятно настроение. Кадрите са заснети в Свети Влас, а Фики демонстрира страхотна физическа форма.

Самият изпълнител не крие удовлетворението си от свършената работа и се надява песента бързо да превземе сърцата на меломаните. Ако се съди по коментарите, това вече се е случило. „Доста добър проект! Фики си е върнал формата, гласът е топ – както винаги, текстът е интересен и мъжки, визиите са хубави, както и локацията. След няколко слушания сме готови да ни закара в страната на яките купони.“, „Надмина очакванията ми, пожелавам успех на парчето“, „Най-яката песен на Фики“ и „Summer hit! Браво, Фики, много си готин“ са само част от тях.

Впечатление на фенките прави обаче напомпаното тяло на Фики, което без свян демонстрира отново във свой клип. Само по хавлия той застана пред обектива на режисьора и накара нежния пол да потънат в розови мисли.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 397 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook