Риалити 

Големи изненади в новия сезон на „Биг Брадър“: Издадоха подробности

Феновете на „Биг Брадър“, който го чакат с притаен дъх, ще останат доста изненадани тази година, защото шоуто ще бъде по-различно. Причината със сигурност се дължи на новия продуцент на продукцията Краси Ванков.

Този път в най-известната къща у нас ще се случват не само интриги и сплетни, както сме свикнали да виждаме, но и доста състезателна част, вероятно за да привлече още повече вниманието и на онези зрители, които следят с интерес „Игри на волята“ именно заради този елемент.

„Ще е нещо като „Игри на волята“, но в доста по-мек вариант. Няма да са най-тежките изпитания както се случва в другото предаване, но ще се изисква ловкост, знания и добра памет“, пише „Галерия“, цитирайки запознати.

Що се отнася до участниците, които този сезон ще прекрачат Къщата, някои от имената със сигурност ще заинтригуват много, а колко от тях ще са популярни фигури, все още остава загадка.

Още когато обявиха кастингите, от продукцията бяха категорични, че риалити шоуто няма да има селекции като за „ВИП Брадър“, но пък въпреки това се коментира, че ще влязат участници с известна популярност. Такъв например е пиарът на Софи Маринова Тодореско Неделчев, пише още изданието.

В селекцията място са намерили и представители на инфлуенсърските среди. Травеститът Рашия също е сред спряганите участници в шоуто. А водещи ще бъдат Башар Рахал и Александра Богданска, както носи още мълвата.

През есента се очаква и пореден сезон на „Игри на волята“, който вероятно ще започне излъчване веднага след края на „Брадъра“, който ще започне да се снима през септември.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 21 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook