Риалити 

Гняв след „Капките”! Скочиха на Фънки със закани!

Вчерашното издание на „Като две капки вода” за отрицателно време ескалира небивал гняв и обидни определения в мрежата. Словесните стрели най-често попадаха, разбира се, към журито, а повод за честотата им се оказа… поредното брилянтно изпълнение на Стефан Илчев!

И докато социалните мрежи прегряваха от суперлативи за невероятните възможности на имитатор, с който певецът разполага, на журито все нещо не му достига, за да го оцени подобаващо.

„Фънки за пореден път обяснява ниската си оценка за Стефан с това, че образът му бил лесен. Не са му лесни образите! Просто Стефан е толкова добър, така изпипва образа, че оставя впечатление за лекота. Срамота е да го подценяват толкова този талантлив човек. Най-добрият в този сезон”, гласи едно от многото коментари след превъплъщението на Стефан в Томас Андърс от „Modern Talking”.

И този път Илчев бе перфектен в имитацията си, а гласовите му умения успяват да развълнуват на всеки лайф. Въпреки това на него „все нещо” не му достига, по мнението на журито.

„Какво означава лесен образ? Нали за това е предаването? Аз не мога вече да разбера какво оценяват – образа, пеенето, стила… Стеф е уникален!”, подразнена от поредната ниска оценка по негов адрес реагира и колежката му Еми Стамболова. Малко преди нея пък, и Тони Димитрова не се въздържа:

„Абе, какво им пречат песните, защо все за тях се хващат, ами нали това му се пада от бутона?! И имитацията му е перфектна! Нещо си противоречат. А когато започнат да наричат световни хитове „някаквинпеснички”, много ми се иска да ми изпеят своите световни хитове! Ама като го кажа, ставам лоша!”, заяви тя, като в част от коментара си явно визира типичните изказвания на Фънки.

„Писна ми от лицемерие, лизогъзци и смешковци… Ето така ви призовавам да покажете своето мнение, а не само критики и оплюване на нечий труд и талант..! Аз гласувах! Стефан Илчев!”, пише и топ гримьорът Борислав Соколов, по-известен като Мис Бони, който дори показа как е гласувал за своя талантлив приятел.

В крайна сметка победител на вечерта стана Дичо с имитацията си на Сашо Роман, която изобщо не бе приета радушно от повечето фенове.

„Това е подигравка, бе ! Гримьорите са луди, няма нищо общо със Сашо Роман!”, гласи едно от изказванията. В друго се добавя: „Пародия! Дичо винаги подхожда с ирония, дали от липса на възможности и способности или от мнение за величие, не знам”, а в трети изпълнителят ни директно е сравнен с… Квазимодо.

Самият Стефан, явно предусещайки развоя на събитията, още в началото на шоуто заяви непретенциозно: „Преди всичко съм дошъл да се забавлявам в шоуто. Чувствам се изключително свободен на сцената. За мен участието в „Като две капки вода” е страхотна възможност, защото това е едно от най-гледаните предавания в българския ефир. Огромно удоволствие и предизвикателство е да изграждам индивидуално всеки един образ”. С изпълненията си поне до този момент певецът е един от големите фаворити и любимци на зрителите.

Facebook коментари
(Visited 54 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook