Клюки от България 

Глобяват Кеца за катастрофата! „Силна катастрофа беше, колата до половината я няма“

До 200 лева глоба може да отнесе екипът на Васко Кеца за катастрофата на магистрала „Тракия“.

По време на удара Кеца се вози на предната седалка. Пътна полиция е съставила протокол за катастрофата на „Тракия“. Вероятно за инцидента ще бъде глобен шофьорът на певеца, тъй като вината е винаги на този, който е отзад и не е спазил нужната дистанция. По закон за произшествие заради движение с несъобразена скорост и неспазване на дистанция санкцията е до 200 лв и отнемане на 3 точки от контролния талон.

„Силна катастрофа беше. Така ме боляха краката, че не можех да ходя и не ми беше до уплаха, забравих за уплахата“, коментира Васил Найденов.

Въпреки тежкият удар на пътя Кеца бързо се изправя на крака и още същата вечер изнася концерт в Казанлък. „В болницата казаха, че не съм пукнал краката, но съм имал проблеми, колегата ми е със спукано ребро. Но при такава силна катастрофа минахме метър, и то бая минахме метър, защото колата до половината я няма“, разказа Найденов. Лекарите в болницата в Казанлък установяват, че има контузия на коляното, но въпреки болките той настоява да излезе на сцената.

Васко Кеца разказа и как точно се е стигнало до неприятния инцидент. „Пред нас караше много хубав „Мерцедес“, нов модел, и в един момент рязко намали, а отдясно имаше тир и ние попаднахме в капан, нямаше къде да отидем. Трябваше или да се ударим в тира, или в мерцедеса, защото той намали рязко скоростта поне с 40-50 км/ч по-малко и автоматично се случи това“, върна лентата назад Найденов.

Той признава, че не за пръв път му се случва да има инцидент и скоро след това да изнесе концерт. „Преди години ми се случи да ме удари стъкло, което падна от четвъртия етаж. Заби се в гръбначния ми стълб и се наложи да ме оперират. Не можех да ходя нормално, защото беше засегнат нерв. Но трябваше да изляза на сцената и да пея на някакви бригадири“, спомни си изпълнителят на „Телефонна любов“.

„Дай Боже, този инцидент да ми е за последен път“, пожела си Найденов. Ние също му го желаем, както и на всички останали шофьори, пише „България Днес“.

Източник: hotarena.bg

Facebook коментари
(Visited 29 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook