Клюки от България 

Гери-Никол в страстна любовна афера с хитов артист

Заедно са сравнително отскоро и крият за отношенията си по желание на Гери-Никол. Запознали се благодарение на хитовата сапунка, на която певицата била върл фен.

От всички участници в риалити сериала Гери най-много харесвала именно Еди, който изпълнява ролята на Асен, гаджето на Симона. Заприказвали се покрай общи познати и започнали да излизат в една компания, а от няколко месеца насам били повече от приятели, твърди в. „Галерия“.

Припомняме, че в началото на лятото Гери-Никол бе погрешно свързвана с друг един актьор от„София – Ден и нощ“ – Кристиян Кирилов, в ролята на Митака. Мускулестият мачо публикува снимка с певицата от нейно участие, което предизвика горещия слух.

Всъщност Гери и Кристиян се познават именно покрай Еди Канхуш. Папарашките кадри пък са заснети по време на участие на Алисия, в което се включва за кратко и Гери-Никол. На снимките се вижда как Еди купонясва с Яката дупара. Мъжът, който я е вдигнал на ръце, е гримьорът на звездите Цецо Андреев, а Канхуш през това време ги снима.

Фотосите със сигурност ще разочароват голяма част от фенките на „София – Ден и нощ“. Еди Канхуш е сред топ звездите в сапунката не само заради чаровната си външност, но и благодарение на актьорската си игра. Той е един от най-талантливите в сериала и прави впечатление с непринуденото си поведение пред екрана.

Освен това, героят му Асен е изключително интересен и Еди не крие, че до голяма степен си приличат с него. Иначе Канхуш е родом от Плевен, но живее в София. Има арабска жилка. Учи „Актьорско майсторство“ в „Нов български университет“, а през свободното си време тренира карате.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 95 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook