Клюки от България 

Гена Трайкова и Венелин Петков се събраха

Гена Трайкова и Венелин Петков са възродили отношенията си, научи „Ретро“. По нелепо стечение на обстоятелствата се наложило в празничните дни и двамата да дават дежурства в Би Ти Ви, за да могат други журналисти на медията да си вземат почивка.

Макар бившите любовници по принцип да не се засичали често на работното място, защото отговаряли за коренно различни ресори, покрай извънредния труд им се наложило отново да бъдат тандем, както в добрите стари времена.

След раздялата им по неофициална информация Петков върти любов със спортната репортерка Николета Маданска. Гена обаче е все още самотна и сближаването с бившия ѝ покрай работата възродило у нея старите чувства. За да не ги заподозрат колегите им и да тръгне клюката, че пак са двойка, ексводещите на новините избягват да си тръгват по едно и също време от сградата на телевизията, видяха фотографите на „Ретро“.

Трайкова и Петков обаче проявяват изключителна колегиалност един към друг и си пазят гърбовете, за да може всеки от тях поотделно да си върши личните задачи. Така например шефът на новините в Би Ти Ви отскочи до зъболекарския кабинет, докато бившата му половинка го покриваше в офиса, а тя пък направи кратка разходка в центъра на София, за да се отбие до няколко търговски обекта и да изпълни списъка си с дребни покупки.

Пътьом към офиса Гена се натъкна и на свой познат, който демонстрира топло отношение към нея. Блондинката обаче се държа на дистанция от неизвестния господин и просто от любезност и куртоазия размени няколко приказки с него.

Той не пропусна да ѝ направи комплимент за външния ѝ вид, който изглежда доста променен, особено по отношение на стила ѝ на обличане. 40-годишната журналистка се е увлякла по младежката мода и от строгите и скучни костюми, с които се носеше до неотдавна, вече няма и помен.

Трайкова ги е заменила с ексцентрични шалвари, кожени якета и с маркови слънчеви очила тип „бъбрек“, с каквито обичайно се носят родните фолкзвезди и плеймейтки.

Източник: retro.bg

Facebook коментари
(Visited 309 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook