Клюки от България 

Галин с нов летен хит

Фолкпевецът Галин зарадва своите многобройни фенове с най-новия си сингъл „112“ – пише в. „Уикенд“. Звездата на „Пайнер“ представи песента в официални канал на музикалния гигант в Youtube. Парчето е по музика и текст на Галин и Веселин Николов, а аранжиментът е на Деян Асенов. Музикалният екип е усетил предпочитанията на публиката, което личи и от интереса към видеото. Буквално за часове парчето беше гледано от около 2 млн. души – отбелязва изданието.

В новото си видео изпълнителят е представен в доста различна светлина, както визуално, така и музикално. Песента се отличава с оригинално и цветно видео, което кара зрителите да танцуват под звуците на „112“. За неговата реализация Галин се е доверил на режисьора Георги Марков, а специално участие в клипа има плеймейтката Мартина Юрукова, която зрителите вече познават от друг негов хит – „На Египет фараона“. Впечатление прави още модерната и доста различна визия на Галин, който демонстрира, че не се страхува да експериментира, както музикално, така и визуално.

Междувременно оценките за песента сами говорят за потенциала на „112“ да се превърне в хит на лято 2018.

„Браво, песента още от първо слушане ме грабна. Силно вярвам, че съвсем скоро ще дойде този ден, в който българската музика ще се слуша и знае по цял свят“.
“Галин пак избухна с хит. Ще гърми в дискотеките“ – са само част от коментарите на фенове в мрежата.

Източник: kliuki.ws

Facebook коментари
(Visited 386 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook