Клюки от България 

Галена и ДесиСлава обидиниха усилия в благородна кауза

Фолк певиците Галена и ДесиСлава за пореден път показаха, че имат златни сърца. Двете изпълнителки помагат за набирането на средства за операцията на 28-годишния Николай Чолаков, чийто живот се променя след тежка катастрофа.

Галена и Десислава приемат да пеят благотворително тази вечер в Шумен, а цената за входа е 15 лв. Изпълнителките са се отказали от хонорарите си, в полза на болното момче, като приходите от билетите също ще бъдат насочени към дарителските сметки за операцията му.

Младежът катастрофира жестоко миналия октомври край магистрала „Хемус” край Девня. Изпада в кома, има тежка рана на главата и е транспортиран за лечение в няколко болници у нас.

След това е изпратен в лечебно заведение в Турция, а в момента е в шуменската болница, пише „България днес”.

За да се възстанови му е необходима скъпоструваща операция на стойност над 35 000 евро. Мечтата му е отново да стане пълноценен човек и да проходи.
Историята достига до Галена и ДесиСлава, които взимат присърце каузата. Двете разпространяват историята за тежката съдба на Ники и дори опитват да намерят допълнителни средства.

От „Пайнер” коментират, че изпълнителките не помагат за първи път за благотворителни каузи и искрено се надяват, че и този път хората ще отворят сърцата си и ще помогнат. Между двете изпълнителки цари дългогодишно приятелство, въпреки че преди години се оказаха обвързани с един и същи мъж.

ДесиСлава бе омъжена за кратко за бизнесмена Галин Атанасов, който обаче се разведе с нея, за да се събере с приятелката й Галена, от която вече има две деца. Вместо да враждуват, двете певици се сближиха и станаха първи приятелки, каквито са и до днес.

Източник: hotarena.net

Facebook коментари
(Visited 148 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook