Клюки от България 

Гала призна за корекциите и зашемети всички

Eдна от най-популярни ни тв водещи Гала беше болезнено откровена за една доста деликатна тема, за която едва ли много родни красавици биха били така открити и откровени.

Блондинката, с която се събуждаме всеки ден в „На кафе“ винаги изглежда много свежо и като след процедура, но истината е, че много внимава на какво се подлага. И се зарече никога повече да не си прави корекции в устните, тъй като резултатите са потресаващи.

Гала навърши 53 години през февруари и винаги е била трън в очите на дамите заради начина, по който изглежда, но за разлика от тях не пести от тайните си по този въпрос. Тв водещата полага много грижи, за да поддържа младоликия си външен вид, който съвсем не се дължи на постиженията на естетичната хирургия, както мнозина предполагат.

Популярната водеща призна, че полага много грижи в домашни условия за кожата си, и от време на време си слага ботокс. „Каквото и да кажа по темата, няма да ми повярват. Нямам филъри по лицето си, но никога не съм криела за ботокса, слагали са ми дори докато се излъчва „На кафе“. Харесвам процедурите, които не променят вида и формата на лицето“, категорична е Гала.

Тв водещата не отрече и че един-единствен път е изпробвала действието на филърите и оттогава се заклела, че никога повече няма да повтори. „Преди време си сложих на назолабиалните гънки около устните. Тогава, понеже много се усмихвам и смея, филърите се изместиха по-встрани и станаха като две подути въжета. Беше най-кошмарното ми преживяване. Масажирах мястото всеки ден по един час, за да накарам подутините да изчезнат по-бързо“.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 348 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook