Клюки от България 

Гала на Стефан му събира куфарите? (Разделят ли се влюбените телевизионери)

Гала от „На кафе” се разделя с любимия си Стефан. Водещата вече му е стегнала куфарите. Скоро той ще напусне дома им.
Гала.

Но не защото влюбените гълъбчета се разделят окончателно, а понеже половинката на Гала става един от сигурните съквартиранти в скандалджийското шоу на ВИП Брадър.

Устатият бивш търговец на мобилни телефони ще прекрачи прага на най-известната Къща в България на 10-ти септември.

Всезнайкото Стефан попадна в студиото на жена си миналата есен. Гаджето й се задържа само един сезон като ко-водещ в предаването й „На кафе”.

Но с днешна дата любимият на блондинката напуска както студиото, така и дома й.

Превръщането на будоарното предаване в семейно получи разнопосочни коментари. Мнозина недоволстваха, че „компетентния” по всички въпроси Стефан лапа тлъста заплата.

И то без да има диплома за работата, която върши в медията.

Като втори водещ прошареният Стефан удари в земята дори клюкарките от пазарите в столицата. През няколкото месеци ефирна слава половинката на Гала вземаше отношения по всички теми, къде на място, къде не…

Той изнерви аудиторията и за това, че бълваше в минута тонове думи, а жена му успяваше едва-едва да се вмъкне в казаните от него приказки, пише Пик.

Но диребейството на нахъсания Стефан свърши. Той вече няма да дразни зрителите в делничните дни, защото отпада от екипа на „На кафе”. Лошата новина е, че самоувереното гадже на блондинката влиза в Къщата на Големия брат и зрителите отново ще го гледат вечер, в праймтайма на Нова телевизия.

Добрата новина за Гала е, че временния му дом е на метри от студиото на „На кафе”. Така любимата му хем му стяга куфарите, подготвяйки го за участие в риалити формата, хем ще е разделена с него, хем ще е близо, но без да го вижда.

Влизането на Стефан във ВИП Брадър е причина да се привлекат нови хора в „На кафе”. Според клюката Ева Веселинова ще заеме неговия стол. Твърди се, че и Деси Цонева също ще репортерства за Гала. Но щерката на Димитър Цонев не е потвърдила официално информацията.

Източник: kliuki.ws

Facebook коментари
(Visited 133 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook