Клюки от света 

Фотографът на Даяна: Тя беше чудесна! (+ Какво разкри за Чарлз и Камила?)

Принцеса Даяна очевидно беше обичаната от целия свят. Тя бързо си спечели прозвището „Принцесата на народа“, а благотворителните й организации и любовта й към обикновеното население се превърнаха в нейна запазена марка. Въпреки че живееше в дворец през по-голямата част от живота си, Даяна не се държеше като кралска особа.

Тя винаги е казвала, че иска да внесе промяна в протокола на кралицата и нейното семейство и да покаже на хората, че обитателите на Бъкингамския дворец са част от обществото. Освен че бързо спечели обичта на всички, Даяна се превърна и в любимка на фотографите. Един от тях си спомня за покойната принцеса и каква е била нейната тайна за перфектна снимка.

Тим Рук е заснемал принц Чарлз, принц Уилям, херцогиня Кейт, както и принц Хари и Меган Маркъл. Той обаче винаги ще пази в сърцето си появите на принцеса Даяна и нейното топло отношение към него и колегите му. „Тя беше много мил човек. Държеше се невероятно с всеки един от нас“, казва той пред „US Weekly“.

Фотографът допълва, че младите членове на кралското семейство доста се различават от Даяна. „Това, което принцесата на Уелс винаги правеше, е да се обърне към нас винаги преди да влезе в сградата, за да може да направим няколко перфектни снимки“.

Рук обяснява пред изданието, че точно на последния рожден ден на принцесата, когато тя навършва 36 години, той успява да направи една от снимките, които впоследствие ще се превърнат в доста ценна находка. „Тя се обърна към мен и наистина стана приказна снимка. Тя беше чудесна, защото винаги знаеш, че ще си тръгнеш с добър материал“.

След като Даяна загива в автомобилна катастрофа през 1997-ма година, Рук продължава да снима принц Чарлз и втората му съпруга Камила. „Принц Чарлз също е перфектен обект за снимки. Слага шапки и други стилни неща“.

Що се отнася до херцогинята на Корнуол, тя винаги държи изкъсо мъжа си. „Камила ще накара принца да се спре пред нас, когато той очевидно иска да ни подмине“, казва Рук. Той допълва, че двамата са много щастливи заедно и са създали чудесна връзка помежду си, предават от tialoto.bg.

Facebook коментари
(Visited 52 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook