Клюки от България 

Финалът на Биг Брадър зад кадър: Къркани като свине, ругаят и… падат от сцената! (шокиращи подробности + МНОГО СНИМКИ)

Краят на Биг Брадър 2017 се превърна в истински панаир на простотията!

Мила родна картинка или по-скоро панаир на простотията. Това представляваше финалът на Биг Брадър 2017 зад кадър. Потресени и омезрени от видяното, хора от публиката в студиото на Ники Кънчев разкриха скандални подробности.

За това, което ние, зрителите на Нова телевизия, не успяхме да видим. Разбира се, по обясними причини. А и не сме изгубили много, тъй като това, което се е разиграло в студиото, не е за гледане.
Още преди Джино Бианкалана да бъде обявен за победител, съквартирантите се наквасили на сцената като прасета, разкриват източниците пред сайта iwoman.bg.

Както знаем, всички випове седяха на едно сепаре встрани на самата сцена. Това, което не знаехме е, че в краката им постоянно се търкаляли бутилки с пиячка. Които се подавали от ръка на ръка. Чували се крясъци, ругатни по адрес на Бианкалана и откровени “благословии”.

Черешката на тортата обаче бил моментът, в който Людмила Захажаева два пъти се олюляла и… паднала от сцената. Цели два пъти, но защо… всеки да си отговаря сам. “Не можеше да се държи на краката си и се стовари долу като круша”, разказват очевидци пред сайта.

В този ред на мисли е напълно разбираемо защо Джино не уважи афтърпартито в клуба на Коцето след това. Мотани до козирката, съквартирантите му дори не се качиха на сцената, за да го поздравят. А се юрнаха през глава да си допият в дискотеката му.

Заведението на Константин не уважиха още Фънки и Светлана Василева, както и Захажаева. Те предпочетоха да празнуват с близките си. Останалите се довършили до малките часове на нощта, а Коцето потресе всички с откровените си свалки със Зорница Линдарева. Пред очите на съпругата си Надя.

Както сами виждате, Надето е тази, която на няколко пъти отива до Константин, за да го прегърне и целуне. Той самият не прояви никаква инициатива, но не пропусна да се снима нон-стоп до Линдарева и безкрайното й деколте.

Някои осъдиха Джино затова, че зарязал съквартирантите и не уважил купона на формата. Но от това, което чуваме и виждаме, той е бил съвсем, ама съвсем прав да го направи.

Източник: goreshto.net

Facebook коментари
(Visited 1 452 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook