Клюки от България 

Феновете изтръпнаха: Побеснял шофьор заплаши с нож актьор от „Пътят на честта“

Колко пъти един млад български актьор може да бъде заплашен с нож? Оказва се много, ако става въпрос за Петър Дочев. В два поредни дни в „Преди обед” по bTV той разказа две отделни истории, в които е бил заплашван с нож.

В първия случай до гърлото на атлетичния красавец бил опрян макетен нож от побеснял шофьор. Петър Дончев предизвикал гнева му, защото му показал с жест, че е луд. Шофьорът директно блокирал колата на актьора и го атакувал. Дончев изтръпнал и единственото, което успял да повтаря, било: „Пич, прибери ножа”.

В крайна сметка самият нападател признал, че точно за такъв жест е нападал и друг човек и бил в затвора за това. След това се успокоил и започнал да говори с актьора. Развръзката в крайна сметка била положителна. „Поканих го на театър, той дойде”, разказа за учудване на всички в студиото на „Преди обед” Петър Дочев.

Този разказ беше във вторник, а в сряда последва друга опасна история. Актьорът и негов колега станали свидетели на ситуация, в която мъж заплашва и бие жена и решили да се намесят. Мъжът обаче извадил нож и се измъкнал. Дочев и колегата му се обадили на полицията. Именно защото се сетили да кажат, че мъжът имал нож в себе си, той бил арестуван.

Източник: marica.bg

 

Facebook коментари
(Visited 34 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook