Клюки от България 

Фънки се накирпи като жена, щом пребори Ковид-19

Димитър Ковачев-Фънки се появи облечен като жена на парти на Нова година. Това стана ясно от видеолайф от празничната нощ, който разпространи фолкпевеца Константин в Инстаграм. Както е известно, след съвместното си участие във „ВИП Брадър“ преди 3 години, двамата са неразделни приятели и непрекъснато си заформят щури фиести заедно.

На новогодишния купон е присъствал и актьора Станимир Гъмов, който отскоро също е в тайфата им. Основната атракция навръх 1 януари обаче без съмнение е Фънки, който се появил на вратата, накипрен като достолепна дама-реститутка, тръгнала на плаж. От видеото става ясно, че Димитър Ковачев дори си е сложил ефектна сламена капела, както и закачливи жълти чорапи на сини райета и жълти обувки. Малко по-късно той все пак е захвърлил карнавалните одежди и се е привел в обичайния си вид. От години промоутъра се появява в женски дрехи на участията на група „Черно фередже“, която изпълнява цинични песни в кръчмите. Това е негово своеобразно алтерего, коментират в арт средите.

Оказа се, че малко преди това Ковачев е имал здравословни неприятности. Както е известно, Фънки е вече почти на 61 години и има странични заболявания (високо кръвно например – б. р.), но коронавирусът не успя да го повали. Шоуменът и промоутър пребори лесно заразата, а докторите смятат, че това се дължи най-вече на нулевата му кръвна група.

Журиращият „Като две капки вода” организатор на мегаконцерти установил по много странен начин, че е пипнал Ковид-19. След купон с приятели той се прибрал и легнал да спи, но в 2,30 ч. през нощта шестото му чувство го събудило и го накарало да тества вкуса и обонянието си. Славният рокаджия помирисал парфюм и не усетил нищо. После хапнал люта чушка, но в устата не му запарило. „Аха!”, казал си той тогава, облякъл се и тръгнал към „Пирогов” да му правят PCR изследване. Пробата му се оказала положителна и следващите 14 дни Ковачев изкарал в дома си под карантина, в пълна изолация.

„Жена ми и децата не бяха заразени. Въпреки това обаче и те не напускаха жилището в продължение на 2 седмици”, сподели за „Уикенд” Фънки. Вече напълно излекуван, той отпразнува Нова година с верния си приятел Коцето.

 

Facebook коментари
(Visited 16 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook