Клюки от България 

Евгения Банева джитка по морето след ареста

Излязлата на свобода преди малко повече от месец Евгения Банева джитка по родното Черноморие. Бизнесдамата, която излезе от ареста по здравословни причини, изглежда укрепва здравето си с почивки в морските хотели.

Банева е избрала хотелския комплекс на фамилията, на плаж Русалка, където вероятно лекува болежките си. Тя бе засечена в компанията на приятелки в заведение на плажа и видимо се наслаждаваше на ваканцията си.

Евгения изглежда невероятно добре след 8 месеца в ареста. Тя е отново с познатата си къдрава прическа, а не липсваха и маркови тъмни очила, пише „България днес”.

Банева излезе от ареста на 12 юли по здравословни причини. Тогава специализираната прокуратура измени мярката й за неотклонение в „подписка”.

Промяната бе във връзка с представено медицинско заключение от съдебномедицинска експертиза, според което здравето на Банева е много влошено и й се налага спешна операция.

Тя трябваше да се подложи на интервенция на щитовидната жлеза, където се бе образувал голям възел.

В момента на Банева й е наложена забрана да напуска страната. А делото срещу нея и съпруга й Николай е насрочено за 24 септември.

Приватизаторът е обвинен в ръководене на престъпна група, в която са участвали съпругата му и майка му Мария.

Докато бе в ареста Евгения се пробва и като евродепутат, но успя да събере едва 145 гласа. Един от тях бе съпругът й Николай, който сам се похвали, че е дал гласа си за половинката си.

Източник: hotarena.net

Facebook коментари
(Visited 59 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook