Клюки от света 

Ето защо толкова много жени по света завиждат на 66-г. Кристи Бринкли СНИМКИ

През февруари тази година известната американска актриса, модел и писателка Кристи Бринкли навърши 66 години. Въпреки това продължава да изглежда повече от зашеметяващо!

Как успява да изглежда толкова добре за годините си? Може би малката й тайна се крие и в начина, по който подбира дрехите си?

Днес от jenata.blitz.bg ви предлагаме да разгледате част от любимите й дрехи от гардероба, а защо не и да се поучите от стилните й визии.

Въпреки че отдавна е минала 40-те, Кристи изобщо няма намерение да се отказва от любимите си плътно прилепнали дрехи в ярки цветове. И постъпва напълно правилно!

Между другото, в доста статии се посочва, че за дамите над 40 е противопоказано да носят дрехи в ярки цветове, защото те ги състарявали. Това са пълни измишльотини. И Кристи Бринкли е доказателство за това!

Ярките дрехи освежават и дори правят една жена да изглежда много по-слаба и млада.

Гледайки снимките на Кристи в Instagram, можем категорично да кажем, че тя обожава денима. И по-точно – дънките. Благодарение на различните комбинации, красавицата винаги изглежда по различен начин.

Американката залага на класическите изчистени модели без излишни детайли под формата на принт, рисунки и други „красиви“ украшения.

Бившата моделка изглежда страхотно с панталони с 3/4 дължина. При нея няма нищо необичайно и скандално.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 141 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook