Риалити 

Ето за какво Хепи Ванче похарчи наградата от „Фермата“ СНИМКИ

Вечно усмихнатата Хепи Ванче, която спечели голямата награда в последния сезон на „Фермата“, изхарчи парите от шоуто и от няколко дни е на нова работа – като част от екипажа на луксозна лодка.

Ваня се е хванала на работа, защото явно е попривършила парите, с които така и не успя да си купи мечтаната гарсониерка, тъй като 90 000 лева не стигат за малко жилище в столицата. Затова и след спечелването на наградата, момата се оплака, че парите са малко и от шоуто трябва да помислят да ги увеличат.

„Океанът ми липсваше и приех ангажимента, за да си начешам крастата. Но всъщност много малко време ми трябваше, за да осъзная, че не ми липсва толкова морето, колкото България. Тези, които си мислят, че работата на яхта е само шампанско и мечти, са в голяма грешка“, призна Илиева под свежи снимки от новата си работа и допълни колко е тежка професията й. Разбира се, сумата, която получава срещу труда си също не е малка, но риалити героинята предпочита да говори само за трудностите, пише „Хотарена“.

Мечтата на „фермерката“ да започне работа в телевизия не се осъществи и тя е доста разочарована, въпреки че тя на няколко пъти е намеквала, че има това желание. „Много искам да работя в телевизия. Мога да плямпам без да спирам доста дълго време, нали такива хора се търсят за водещи“, беше казала в ефира на bTV неотдавна Ваня.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 60 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook