Клюки от България 

Ето я Лили Иванова без грим

Без нито една капка грим по лицето успяха да уловят Лили Иванова фотографите на „Ретро“. Естрадната прима никога не си позволява да напуска дома си в натурален вид, като дори да няма макиаж, се крие под слънчеви очила и шапки.

Този път обаче натоварената програма от три последователни концерта в зала 1 на НДК принудила певицата да притича до лъскавия си джип в потресаващ вид, надявайки се да не бъде разпозната от случайните минувачи в центъра на столицата.

Лицето на Лили не само е покрито с десетки дълбоки бръчки, но и е започнало да се свлича надолу въпреки пластичните операции, на които тя се подлага рутинно през последното десетилетие. В критичен вид са и вратът, и ръцете ѝ, които тя обичайно не показва и дори в най-големите жеги покрива с фини блузи с тюлени или мрежести ръкави.

82-годишната прима вече не е и толкова жизнена, както преди. Придвижва се с помощта на личната си асистентка и шофьора си, които я крепят да не падне от високите обувки, които предпочита и за ежедневието.

С 21-сантиметрови токчета звездата излезе и на сцената в зала 1 на НДК пред общо 15 хиляди души, посетили трите ѝ последователни концерта. На обувките обаче Иванова издържала само по 30 минути на вечер и после довършвала рецитала си боса.

Средно цените на билетите за спектаклите на естрадната прима вървяха между 80 и 90 лв., но тъй като бяха разпродадени бързо, се търгуваха и на черно за по 300 лева за пропуск. От концертния маратон Лили изкарала 900 000 лева, които ще я хранят до догодина.

Точно заради това тя нямало да поема участия за коледно-новогодишните празници, а щяла за пръв път да почива и да се възстановява от зверското натоварване.

Източник: retro.bg

Facebook коментари
(Visited 8 110 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook