Клюки от България 

Ето с коя Кирил Танев смени Черната Златка

Раздялата между Златка Димитрова и Кирил Танев изненада мнозина, предвид факта, че месеци наред двамата демонстрираха по всевъзможни начини бурната си любов.

Към днешна дата обаче, тази страница от живота им е окончателно затворена. В скорошно интервю пред Нова тв плеймейтката сподели, че понякога човек трябва да си тръгне, за да бъде оценен. „За мен една връзка не може да се гради на ултиматуми, криене и лъжи. Аз не съм такъв човек. С риск да нараня човека до себе си ще му кажа цялата истина“.

След това признание Златка добави и още едно – че до нея вече има нов мъж, за когото обаче ще разкаже на по-късен етап и най-вече, когато е сигурна във връзката и чувствата си. „С годините, опита и уроците, които съм научила, ще се опитам максимално да скрия личния си живот“, заяви тя.

Само след това признание, бившият на Злати – Кирил Танев, публикува интересни кадри от една на пръв поглед безобидна разходка. На нея обаче той е отбелязал и една дама, с която е посетил красивия Белинташ. Става въпрос за фитнес модел, която също като него е инструктор.

„Има моменти, които трябва просто да ги изживееш…

Има места, които трябва да посетиш…

Има хора, които трябва да срещнеш…

И всичко това се случва точно, тогава, когато трябва!“

Това написа Кирил Танев под публикацията от разходката с новата жена до себе си. И поне засега по всичко изглежда, че именно блондинката е новата жена в живота му.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 49 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook