Риалити 

Ето кой влиза в журито на „Като две капки вода“ тази вечер!

Актьорът Юлиан Вергов влиза в новия сезон на шоуто за имитации „Като две капки вода“, но не за да имитира родни и световни звезди, а за да журира.

Всъщност това му е добре позната роля, защото сме се убеждавали как се справя и в предишния сезон на формата. Новината за старото ново попълнение в отбора на журито обяви продуцентът Маги Халваджиян в сутрешния блок на Нова тв.

Както вече се знае, осмият сезон на „Като две капки вода“ стартира тази вечер от 20:00 ч. в ефира на Нова телевизия.

Можем да предположим, че Вергов ще бъде отново балансьор в журито, както потвърждава и самият той с думите: „Ако някой иска приоритет, аз съм човекът, на който може да се плати“.

А Маги веднага го контрира с усмивка и с репликата: „Казваш го на всеослушание, вече има нов главен прокурор. Иван Гешев как ще погледне на това, той се бори с корупцията. Да не нахлуят качулките?“

Стана ясно още, че за първи път участниците сами ще избират песните си, но това ще е само в предаването тази вечер. Припомняме, че досега в първото издание на шоуто виждаме запис на звездите, които натискат „бутона на късмета“, за да разберат какво ще изпълняват.

Сред звездните участници тази година са Луна, Дара, Димитър Маринов, Фики Стораро, Галя от „Каризма“, Тото от „Скандау“, Маги Джанаварова и Алисия.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 24 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook