Риалити 

Ето кой грабна победата във втория лайф на „Като две капки вода“ – All Stars

Осем от най-атрактивните участници от предходните сезони: AZIS, Софи Маринова, Фики Стораро, Михаела Маринова, Рафи Бохосян, Милица Гладнишка, Къци Вапцаров и Поли Генова днес са за втори път на сцената в нови сезон на „Като две капки вода“.

Вторият лайф стартира с парчето No Limit на дуета 2 UNLIMITED, изпълнено от великолепната Милица Гладнишка.“Парчето е супер и е много енергично. Много искам да накарам хората да танцуват“, споделя тя.

Следващото звездно превъплъщение бe на Рафи Бохосян, който се преобрази в секссензацията на 90-те Бритни Спиърс и изпълни хитовата й песен Slave 4 U. „Това е една от любимите ми песни на Бритни, най-трудно ще ми бъде да пъшкам и пея като жена. Трудно, но не и невъзможно“, сподели той. „Много приятно съм изненадан“, коментира Фънки. „Феноменално изпълнение. Възхитен съм“, допълни Юлиан Вергов.

Следващ на сцената бе емблематичният български Дует „Ритон“ с песента „Някога, но не сега“ в изпълнение на Поли Генова. „Важно е да успея да пресъздам финеса на Катя, но и да създам баланс между двата образа“, категорична е певицата.

Жаден за победа, Къци Вапцаров се преобрази в образа на Ицо Хазарта и изпълни парчето „Гладен“. „Най-трудна е артикулацията в това изпълнение. В нея ще се концентрирам, както и в поемането на въздух“, споделя тв водещият. „Това беше изключително трудно задача“, категорична бе Хилда Казасян.

Една от сензациите на вечерта – Софи Маринова влезе в образа на американския рок музикант Дейвид Лий Рот и изпя песента Jump. „Английският ми е труден, така че ще трябва да се постарая! Много енергия има този човек! Близките ме предупреждават да внимавам да не падна на сцената!“, споделя тя. „Изключително приятно съм изненадан!“, категоричен бе Фънки след изпълнението.

Фики имитира легендарната британска актриса и певица Шърли Беси с песента й Big Spender. „Има специфично вибрато. Песента е уникална! Моят глас е тотално различен, но ще се постарая да се приближа до нея!“

Михаела Маринова влезе в образа на Веселин Маринов и изпълни песента „Лятна жълта рокля“. „Това е персонаж, много различен от мен. Трудно се играе мъж, особено ако е Веселин Маринов. Ще се опитам да покажа тази любов на публиката и да се раздам като него“, сподели тя. „Имаше много динамика. Браво!“, категоричен бе Фънки.

Първият женски образ, в който AZIS се превъплъщава в този сезон, е този на Елвира Георгиева, песента, която изпълни е „Коминочистача“. „Много съм обвързан с Николай Георгиев и Елвира Георгиева“, много е лично. Тези хора промениха живота ми“, сподели AZIS.

Източник: vesti.bg

 

 

Facebook коментари
(Visited 15 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook