Клюки от България 

Ето какви колосални суми прибират участниците в „Черешката на тортата“!

Няма да повярвате колко щедро са възнаграждавани звездните ни участници в „Черешката на тортата“ за всеки снимачен ден, който отделят за продукцията.

Оказва се, че тв кулинарите прибират „скромната“ сума от 1500 лв., само за да запретнат ръкави и да готвят пред камерите на Нова телевизия. За всеки един снимачен ден звездните гости в шоуто прибирали по 300 лв.

Отделно получавали и по още 140 лв., седмично с които пазарували хранителните продукти, пише „Уикенд“.

Абсурдно или не, но сумата за някои от родните випове, била твърде недостатъчна, тъй като ги били ангажирали цяла седмица. В последния сезон на „Черешката“ екипът разнообразил участниците, тъй като зрителите недоволстваха, че се канят едни и същи домакини.

Някои от редовните зретели на предаването недоволстват, че участниците канят гостите си в ресторанти, а не в домовете си. Други пък недоумяват защо участват популярни личности, които хал-хабер си нямат от готвене и викат на помощ роднини и приятели.

За да разнообрази предаването, в новия сезон на „Черешката“ кулинарният гуру Шеф Иван Манчев е променил регламента и вече виповете получават една и съща задача за готвене с определен продукт, която всяка седмица той е различен.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 35 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook