Риалити 

Ето как реагираха „Ритон“ след изпълнението на Анелия и Мариана Попова в „Капките“ ВИДЕО

Грандиозният финал на десетия юбилеен сезон на „Като две капки вода“ поднесе много изненади. Една от тях безспорно беше импровизирания дует между поп фолк дивата Анелия и поп певицата Мариана Попова, които изпълниха един от емблематичните хитове на най-успешния роден дует „Ритон“.

Трудната задача се оказа голямо предизвикателство за тях, особено за Мариана, която трябваше да влезе в образа на Здравко. И въпреки че често, заставайки на бутона за следващото си музикално превъплъщение по време на шоуто, тя си пожелаваше мъжки образи, задачата сега й се стори наистина сложна за имитация.

По-любопитното в случая е какво мисли оригиналът за своята имитация.

„Доволни сме! Справиха се прекрасно и двете. Те са много талантливи. Анелия беше много красива в тази рокля. А за Мариана беше по-трудно, защото жена да прави мъжки образ определено е сложна задача“, сподели с нас Катя. И добави:

„Джалма“ отстрани звучи като много весела и забавна „песничка“, но всъщност е една много сложна песен, построена на тризвучия. Ако не кацнеш на точния тон, винаги ще звучи фалшиво. От тази гледна точка, е много коварна за изпълнение.

https://www.vbox7.com/play:77526393c4

Със Здравко също се озорваме с нея, защото обикновено я пеем в края на концертите си, когато вече сме се пооуморили и особено, ако сме в зала 1 на НДК, и трябва да обхванем огромната сцена. „Джалма“, освен, че е много трудна за интониране, е и много сложна за дишане, защото буквално нямаш време да си поемеш дъх. Уморително е.

Нужна е наистина много добра техника и да си я пял достатъчно. Затова казвам, че Мариана и Анелия имаха много сложна задача с тази хубава, но иначе коварна песен. Но успяха!“.

Източник: blitz.bg

 

Facebook коментари
(Visited 44 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook