Клюки от света 

Ето как изглежда жената, заради която Мистър Бийн изостави половинката си след 25 години брак

Трудно е да се намери човек, който не знае кой е Мистър Бийн и, който да не е гледал всичките му приключения.

Той е истинска легенда, а комичните и нелепи ситуации, в които попада, предизвикват главно смях. Въпреки всичко той се чувства наистина удобно в цялата тази какафония.

Баба ми ми разкри най-голямата тайна на мъдрата жена, спасила стотици бракове

Всеки е наясно и, че главната роля във филма се изпълнява от Роуън Аткинсън, който по-рано изостави жена си, за която бе женен от 25 години.

Причината за раздялата им е не каква да е, а друга жена, с която артистът имал любовна афера.

Кариерата на известния и талантлив Аткинсън е винаги във възход, но преди време, той реши да обяви, че си дава кратка почивка и иска да се посвети на децата си. По-скоро той желае да има повече време за най-малката си дъщеричка.

Артистът обяви, че пропуска снимките и изявите пред камера за поне една година и ще се занимава само с любимите си създания в живота.

Тази новина бе шокираща не само за най-близките приятели на Аткинсън, но и за публиката и феновете му.

Артистът, който играеше комичния образ на Мистър Бийн вече навърши цели 64 години. Той бе женен за Сунетра Састри цели 25 години. От любовта си с нея той има две деца – син на име Бен и дъщеря, кръстена Лили. Сега обаче Аткинсън има различна жена до себе си и ново семейство.

Луиз Форд е новата половинка до него. Тя се опитва да гради актьорска кариера и именно това е причината Аткинсън да реши да си почине и да се занимава главно с децата си. Той ще се грижи за щерка си Исла, с която Горд го дари през декември 2017 година.

 

За момиченцето се знае съвсем малко. Родителите издават, че тя е много палаво дете, а самият актьор я нарича бебе Бийн. Роуън обожава да прекарва време с нея и най-вече да я глези и да й дава всичко, което поиска.

Луиз пък вече е изиграла голяма роля – тази на херцогиня Мидълтън в пародията „Уиндзор”.

Роуън Аткинсън и мистериозната му жена се срещат през 2013 година, където с партнират в пиеса. През 2017 година артистът се разделя със съпругата си и се мести в скъпа вила в Северен Лондон. Скоро след това при него се нанася и Луиз Форд.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 279 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook