Риалити 

Ето къде е Компира, който изпя „Стари рани“ със Софи Маринова

Александър Маринов-Компира е известен с успешния си дует „Стари рани“ със Софи Маринова. За разлика от нея кариерата му не тръгва толкова толкова бляскаво и малко хора знаят какво всъщност се случва с него.

След повече от 20 години отсъствие от медийния свят той е решил да се завърне. Ще го гледаме в ново риалити шоу, където ще покаже на какво е способен.

За титлата „Гласът на България“ тази година ще се бори Александър Маринов-Компира, вокалът на ромския оркестър „Супер експрес“, пише woman.bg.

Той има дългогодишен опит с пеенето по кръчми и дори си партнира с „жената глас“ Софи Маринова в редица ретро хитове като „Стари рани“ и други. Toй обаче никога не достига нейния успех.

Оказва се, че дори фолк иконата Галена се е учила на занаят от неговите изпълнения по заведенията на времето, но от години двамата нямат връзка. Ирония на съдбата е, че сега Галена ще бъде част от журито на най-популярното риалити предаване. Зрителите с нетърпение очакват да видят дали тя ще обърне стола си и залагат, че ще вземе Маринов в отбора си.

Александър Маринов e решил да стъпи на сцената на „Гласът на България“, за да намери успеха, който е изпуснал между пръстите си, и с надеждата да запише дует с някогашния си чирак Галена. Дали историите и връзките му с българските фолк изпълнители ще му проправят път към голям

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 33 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook