Клюки от България 

Ето го мъжа на бременната Алекс Раева! Новият и бившият ѝ Дончо се засякоха на едно място (СНИМКА)

Ето го мъжа до бременната Алекс Раева, която трябва да роди след месец първото си дете – симпатичен, италиански тип, с малка брадичка и перфектно тяло.

Двамата се появиха преди дни на откриването на изложбата на художничката Стилияна Узунова в галерия „Нирвана“.

Изненадата на вечерта на мероприятието бе присъствието на бившия мъж до Алекс – DJ Doncho. Двамата с новия й не се впечатлиха много един от друг, писа „България Днес“.

„Човекът до мен не иска да е известен в публичното пространство. Смятам, че е негово право да запази анонимност“, твърдеше преди Алекс.

Артпространството на култовия бизнесмен Ники Младжов събра на едно място и всички от „Господари на ефира“, както и участници от „Капките“. Димитър Рачков бе в компанията на очарователната Мария Игнатова, Джуди бе с Маги Халваджиян, дойдоха още Лора Караджова, Ники Кънчев, Станимир Гъмов, Гери Дончева, Петя Буюклиева, Дими Стоянович, двете адреналинки – вече бременната Яна и Жана, и много други.

Качване на файлове

Изложбата „Прожектори“ на Стилияна Узунова бе почти изкупена малко след откриването й. Освен художник, тя е и гримьор в „Като две капки вода“. Известна е и с работата си като художник – гримьор в кинопродукции, телевизионни формати и видеоклипове.

Източник: hotarena.bg

Facebook коментари
(Visited 340 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook