Риалити 

Ергенът Виктор Стоянов е влюбен във водеща на bTV

Ергенът Виктор Стоянов вече не е ерген, а тайно върти любов с ослепителна актриса и тв водеща.

Риалити героят, който всеки път прави жестоко шоу в Dancing Stars, а последният път дори излезе с балетна пачка на паркета, е луд по нежното лице на bTV Поли Недкова. Връзката им е съвсем прясна и двамата се опитват да я крият, но едва ли ще я опазят дълго от любопитните очи.

Въпреки че са претоварени с ангажименти, Виктор и Поли използват всяка секунда, за да са заедно. Актрисата, която играе в „Съни бийч“ и всеки ден води и репортерства в „Преди обед“, редовно е в публиката на живо в „Денсинг старс“Dancing Stars“. Красавицата се настанява близо до сцената, най-често до гаджето на Папи Ханс Сара Драгулева и така нарочно създава измамното усещане, че подкрепя певеца. Под това прикритие тя се наслаждава на Виктор, който става все по-добър в танците и обира комплиментите на строгото жури, пише hotnews.bg.

Ерген №1 обаче явно не бърза да афишира чувствата си към Поли след последното фиаско, което преживя на любовния фронт. Малко преди да влезе в Dancing Stars той драматично се раздели с приятелката си, блогърката Мария и обяви края на аферата в социалните медии. Скоро ще стане ясно дали ще му провърви повече с Поли, с която, поне засега, изглеждат един за друг. Точно като Виктор, тя се вълнува от здравословния начин на живот и тренира усилено във фитнеса.

Източник: plovdiv24.bg

Facebook коментари
(Visited 88 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook