Клюки от България 

Емрах Стораро тотално изтрещя, в това ВИДЕО си признава директно, че…

Емрах Стораро май напълно изтрещя, щом си позволява такива волности в социалните мрежи. За разлика от брат си Фики Стораро, който често е сочен за пример в много отношения, не само в музикален аспект, по-малкият му брат явно е на съвсем противоположна вълна в момента.

Докато Фики работи здраво и се грижи за семейството си, Емрах „пие, пуши и си ляга с готини мацки“, както самият той призна наскоро в любопитно видео в профила си в TikTok.

В момента Емрах Стораро е в Свети Влас, но за да работи, а не за да си почива. Певецът се скъсва от участия, а по традиция клубовете са препълнени. Явно обаче, му остава достатъчно време и за гореспоменатите изпълнения.

Включително и да раздава средни пръсти под кадрите, които качва в профила си:

https://www.tiktok.com/@emrahstoraro/video/7125114689381485829?referer_url=https%3A%2F%2Fshow.blitz.bg%2F&referer_video_id=7125114689381485829&refer=embed&referer_url=https://show.blitz.bg/folk/emrax-storaro-iztreshhya-piya-pusa-cuam-kucki-video

Очевидно разликата между двамата братя Стораро не е никак малка, а докъде ще стигне Емрах с подобни изпълнения, ще почакаме, ще видим.

Източник: blitz.bg

 

Facebook коментари
(Visited 761 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook