Клюки от България 

Емилия лекува паника и бясове с леене на куршум

Емилия още не може да надмогне ужаса, който преживя през май 2018 година, когато при зверска катастрофа почина доведеният ѝ син Феди Башур, а тя и баща му Жорж, вече неин съпруг, оцеляха по чудо. Месеци наред фолк певицата сънува кошмари и изпитва страх от високи скорости. За да се успокои, красавицата се е доверила на възрастна жена, която ѝ ляла куршум срещу страха, научи „Уикенд”.

До момента бившата половинка на бизнесмена Коко Динев ходила два пъти при врачката, която заръчала да отиде и трети, за да се махне изцяло паниката и всички бесове, които се настанили в главата на фолк дивата. „Оловото изкарва негативната енергия от човек под формата на живак.

Когато в човека има негативна енергия, във водата падат ситни топчета живак и хората ги виждат. В организма живакът е отрова, след като се махне хората стават спокойни, започват да спят добре. Когато някой претърпи катастрофа или негов близък почине, се стресира, трупа всичко в себе си, вече не е същият и се затваря в собствените си страхове”, разясни пред вестника ни практикуваща гледачка.

Въпреки че близо година от ужасното меле, изпълнителката на „Само тебе искам”, така и не можела да се отърве от кошмарите. Тя все още не се чувствала добре и непрекъснато повтаряла, че се страхува и не смее да шофира сама. Затова съпругът ѝ – богатия сириец Жорж Башур, наел личен шофьор. Мъжът има отговорността да вози блондинката по участия из страната и да е същевременно бодигард.

Баровецът Жорж осигурил солидна заплатата на мъжа, но най-важното било да кара спокойно и бавно, за да не се плаши Емилия. Тя зорко следяла шофьорът да не превишава ограниченията. За щастие 36-годишната певица вече се похвалила пред приятелки, че вече усеща подобрение след двата „оловни сеанса” и била обнадеждена, че ще се пребори с паник атаките.

Източник: hotarena.net

Facebook коментари
(Visited 73 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook