Клюки от България 

Емилия и Жорж Башур без тържество за сватбата! Ще имат ли меден мецец?

Емилия и Жорж Башур без сватбено тържество и меден месец за сватбата си. В събота поп фолк изпълнителката и бизнесмена се врекоха във вечна любов един на друг. Емилия обаче отказала да празнува заради нелепата загуба на доведения си син Феди Башур.

Емилия и Жорж си казаха заветното „да“ в много тесен кръг. На сватбата са присъствали и децата на двойката от предишните им връзки. Дъщерята на Жорж Башур пристигнала от Испания, където живее с майка си от дълги години, специално за сватбата на баща си.

След церемонията, новото семейство и техните гости се отправили към столична пицария, пише „Таблоид“. Там почерпката била скромна – пица, картофки и бира. Не е имало шумно тържество по повода. Емилия и Башур просто са се подписали в гражданското.

Веднага след както поп фолк изпълнителката обяви новината, че се е омъжила, феновете се разделиха на две групи. Едните я подкрепиха и казаха, че така певицата дава пример на други хора, които са преживели същото, как да продължат напред. Другите обаче са категорични, че решението им с Жорж да сключат брак само два месеца след загубата на Феди, не е правилно.

Правилно или не, Емилия вече е г-жа Башур. Минути след подписването тя смени фамилията си в официалните си страници в социалната мрежа.

За сватбата поп фолк изпълнителката и съпругът й дълго се колебаели, но решили да положат своите подписи под документите, без шумни тържества и веселби. Те се врекоха един на друг „тайно“ и без много шум, доколкото това е възможно за известна личност като Емилия.

За събитието поп фолк изпълнителката беше заложила на приказна бяла рокля с дантелена горна част, а Жорж Башур бе заложил на тъмен син костюм.
Емилия и Жорж няма да празнуват сватбата си сн. Инстаграм

Емилия и Жорж няма да празнуват сватбата си сн. Инстаграм

На снимките, пуснати от фризьора на Емилия, се вижда, че тя е истински щастлива и лети на крилете на любовта. А спомените за Феди певицата е запазила в сърцето си, както изпя в своята песен „Завинаги“.

Източник: kliuki.ws

Facebook коментари
(Visited 2 401 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook