Клюки от България 

Емануела направила спонтанен аборт

През голяма трагедия преминава фолк зведата Емануела, научи ексклузивно БЛИЦ от нейни приятели. Хитовата фурия е направила аборт, а обстоятелствата са скандални.

Изпълнителката на „Гледай ме на снимка“ е била бременна от бившия си приятел Мартин Николов – Елвиса, с който се разделиха преди 4-5 месеца. А преди раздялата Емануела е била забременяла, но после изгубила бебето.

Наши източници издадоха пред БЛИЦ, че Емануела е направила спонтанен аборт в края на миналата година. Певицата с изумрудените очи е била в трети или четвърти месец, докладваха ни още от нейното обкръжение.

Емануела не е скрила от приятелите си през какво преминава и е посочила бившия си като виновен за случилото се. „Тя не можеше да се примири, че той й изневерява с всякакви повлекани. Загуби бебето след като разбра за поредна нагла забежка. Притесни се, ядоса се и се случи това, което не искаше. Но пък явно е било за добре, тъй като двамата нямаха бъдеще като семейство и това дете щеше да расте без баща“, коментира близък до Емануела.

Според източника ни, Емануела е направила грешка с Мартин, тъй като никога не го е обичала и се хванала с него, за да дразни най-голямата си любов – Димитър Динев, от който е вторият й син. „Не говореше с плам за него, както се случваше с предишната й връзка. Може да не е с Димитър сега, но двамата имаха истинска любов и детето е направено с желание и обич“, допълва още източника ни, пожелал анонимност.

Припомняме, че Емануела е майка на две момчета, но явно е била готова отново да дундурка бебе. След спонтанният аборт едва ли ще се навие отново на тази крачка и ще внимава повече в бъдеще.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 45 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook