Клюки от света 

Елтън Джон: Майкъл Джексън беше психично болен

Сър Елтън Джон нарече покойния крал на поп музиката Майкъл Джексън „психично болен“ и заяви, че било „притеснително да бъдеш около него“. Това е написал той в новата си мемоарна книга “Me”, съобщава “Дейли Мейл“.

72-годишната британска легенда е имала приятелски отношения с Майкъл в началото на кариерата си, но сега признава, че с годините започнал да се притеснява за него и за начина, по който „започнал да се изолира от света“.

„Познавам Майкъл откакто беше на 13-14 години. Беше най-прекрасното дете, което можете да си представите“, пише Елтън.

„Но в един момент през следващите години той започна да се изолира от света и от реалността по начина, по който Елвис Пресли го правеше“, добавя той.

„Един бог знае какво ставаше в главата му и бог знаеше с какви лекарства се тъпчеше, но всеки път, когато го виждах, в последните му години, си мислех, че бедният човек е изгубил почва под краката си“, спомня си певецът.

„Не го казвам лекомислено. Той беше наистина психично болен, човек около когото е притеснително да бъдеш“, пише Джон. Спомняйки си времената, когато канел Майкъл на прословутите си партита, певецът твърди, че Джако се мотаел насам-натам и бил намерен да си играе със сина на икономката. Това накарало Джон да си помисли, че „по някаква причина той не можеше да издържа компанията на възрастните“.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 25 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook