Клюки от света 

Елизабет Втора пропуска кръщенето на бебето на Меган и Хари (Вижте защо)

Меган и Хари станаха родители на 6-ти май. Два дни след това херцогът и херцогинята на Съсекс представиха първия си наследник на обществеността. Те се появиха за три минути пред журналистите и отговориха на няколко въпроса. Малко по-късно Меган и Хари обявиха името на сина си и споделиха снимки от представянето му пред Елизабет Втора и принц Филип.

Следващата снимка, която Меган и Хари споделиха на малкия Арчи, беше за деня на майката. Тогава те поздравиха всички майки. На кадъра, качен в официалната страница на херцогът и херцогинята на Съсекс обаче, се виждаха само крачетата на наследника им.

Тръгнаха предположения кога точно Меган и Хари ще публикуват още снимки на първия си наследник. Феновете на кралското семейство предположиха, че това ще се случи за деня на бащата и се оказаха прави. Херцогът и херцогинята на Съсекс наистина споделиха снимка на Арчи за празника. Този път на кадъра се вижда лицето на Арчи, който е в прегръдките на своя татко – принц Хари.

С тази снимка херцогът и херцогинята на Съсекс успяха да трогнат всички техни последователи в социалната мрежа Инстаграм. Хари получи хиляди поздравления по случай празника.

Съвсем скоро пък на херцогът и херцогинята на Съсекс им предстои още едно хубаво събитие. И това е кръщенето на малкия Арчи. То ще бъде следващия месец в църквата, където Меган и Хари се врекоха във вечна вярност един на друг – „Свети Георги“. През 1984-та година принцът също е кръстен в тази църква.

На това хубаво събитие за кралското семейство обаче няма да присъства кралица Елизабет Втора. Програмата на Нейно Величество е толкова натоварена, че тя ще пропусне кръщенето на малкия Арчи. Кралицата вече има уговорен ангажимент за този ден, пише zenskimagazin.mk.

Източник: kliuki.bg

Facebook коментари
(Visited 75 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook