Клюки от България 

Елена Петрова крие нов мъж! Срещнала го докато…

Елена Петрова крие нов мъж, е най-актуалната мълва в арт средите напоследък, пише „Галерия“. Красивата и талантлива актриса го срещнала, докато катерила скали из Родопите. Екстремният спорт е най-новата страст на темпераментната брюнетка. Елена обаче няма никакво намерение да разкрива публично кой е избраникът, върнал блясъка в очите й.

През последните няколко години актрисата Елена Петрова се опари в различни сантиментални романи, от които излезе наранена и изпълнена със съмнения. С гръцкия бизнесмен Аристотелис Фотилас, баща на близнаците й, се запознават, когато тя връчва наградите на събитие с негово участие.

Днес поддържат дружески отношения, но обичта и приятелството между тях са твърде далечни спомени. Фотилас, чиято фамилна хроника датира от 150 години в политическия и бизнес елит на съседите, 9 месеца се трудил усърдно, за да привлече вниманието на българското момиче, което помни оскъдица от дете –наема хеликоптери за емоционални воаяжи, организира разточителни уикенди в Санторини, купува скъпи подаръци, дори смъква 30 килограма, за да бъде достоен.

След всички тези подвизи Петрова записва най-после „любов“ срещу името му в телефона си. След като близнаците й поотраснаха Елена беше спрягана като двойка с оператор от Би Ти Ви, но всъщност преодоля фатални чувства към Мартин Макариев, актуалния съпруг на Луиза Григорова.

В онзи момент става дума за любовен четириъгълник, защото режисьорът на смайващо слабия филм „Вила Роза“ върти три жени на пръста си –вече бившата съпруга, Елена и Луиза. Сред малкото свидетели на драмата се разписва Калин Врачански. Той е от близките приятели на Петрова, но докато снимат „Стъклен дом“ ги подозират в нежни отношения и извън снимачната площадка.

Още незавършила гимназия Елена попада в кастинга за филма „Граница“. И макар че по това време Мариян Вълев – Куката е луд по Белослава, и досега в съсловието се говори, че се пред и зад камерите се е заформил любовен триъгълник едва 16-годишната тогава Петрова, Чочо Попйорданов и Куката.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 436 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook