Клюки от България 

Елена Йончева прати сина си на горско училище

Елена Йончева се освободи от грижите около сина си като го изпрати на горско училище на Витоша. 3-годишното дете стана много обсъждано след като на въпроса „Какво работи майка ти“, отговори „К*чка, която бие Бойко“. Затова и майка му реши да го скрие.

Депутатката прие предложението на детската градина да изпрати момчето на занимателен лагер в планината. Срещу солидна сума пари, която майка му платила, Тео се озовал на 5-дневен лагер на Витоша.

Където учители и инструктори обучават малчуганите да карат ски и да се забавляват с други планински активности. Детето обаче не било особено щастливо от рязката промяна в ежедневието си, тъй като майка му му липсвала.

Елена твърде рано се отказа от майчинството си, за да работи. Затова и бързо прати сина си на целодневна детска градина, която обаче не е случайна. А е сред най-скъпите, с изучаване на френски език.

Годишната такса в градината е 6150 евро, т.е. по около 560 евро на месец. Освен, че учат френски с реномиран преподавател, децата се хранят и само с био храни, предават от Ретро.

Източник: hotarena.net

 

Facebook коментари
(Visited 65 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook