Риалити 

Елен Колева изпоти Милко Калайджиев, поиска в ефир да… ВИДЕО

Елен Колева накара поп фолк звездата Милко Калайджиев да се изпоти от емоция след това, което призна в национален ефир. Провокирана от въпросите на Рачков в шоуто му, актрисата бе повече от откровена.

Попитана с кого би отишла на самотен остров, Елен Колева реагира мигновено: „С Милко Калайджиев“! Изпълнителят бе на метри от нея в този момент и направо загуби ума и дума.

Умопомрачително бе и излъчването на Димитър Рачков, на когото Колева заяви, че е човекът, когото би искала да види по прашки.

Актрисата изигра по много любопитен начин и образа на любовница на колегата си Румен Угрински, каквато бе и театралната им импровизация по време на „Лудата стая“ в „С Рачков всичко е възможно“. А малко по-късно разпали фантазиите на феновете си, признавайки пред водещия коя част от тялото си намира за най-секси. „Дупето“, заяви красивата актриса без изобщо да се замисли, обяздвайки големия бик в „Родео“.

Елен беше напълно откровена и в още едно признание – имала е период в живота си, в който не е правила секс цели 9 месеца! А неотдавна тя сподели снимки в социалната мрежа, на които изглежда много щастлива в компанията на прошарен чужденец. „My man“, пише Елен под кадрите, загатвайки, че това е мъжът до нея сега.

„Какво не би яла на първа среща“, продължи с провокациите в предаването Рачков. „Нещо люто“, смигна му звездата от „Забранена любов“. И призна, че има любима песен от поп фолк жанра – „Хабиби“ на Азис.

https://www.vbox7.com/play:5099283148

Елен Колева също така не скри дали й се е случвало да излезе от вкъщи без бельо. Отговорът е – да. А секунди след това вече беше паднала от големия бик.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 120 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook