Клюки от България 

Ексклузивно: Жесток скандал между Гринго и Софка преди сватбата им! Той я хванал да му изневерява и за наказание ѝ отрязал косата!

Защо Софка острига дългата си косата точно преди да сключи брак с любимия си Гринго? Всъщност не тя е хванала ножицата, за да я окастри, и с новата фризура не се е сдобила по собствено желание.

Преди да надянат брачните халки Софка и Гринго преминали през грандиозен скандал. Причината била ревност от страна на мъжа й. Той заподозрял, че певицата му кръшка с друг, хванал ножицата и накълцал косата й.

За да се докара в доколкото се може по-приличен вид, Софи отишла и на фризьор, за да заличи комичния резултат от действията на разгневения младоженец.

Съвсем не учудва поредната кофти реакция на нацепената батка, тъй като историята помни и други факти. След като Тодор Давидов влезе в затвора, Маринова разказваше в интервюта как я е пребивал и се е стигало до там, че да пуска жалба срещу него в полицията, тъй като се притеснявала и за сина си Лоренцо да не би и той да се превърне в мишена на агресията на любовника й.

Веднага след изявленията й и Гринго се включи в обяснителен режим и омекоти ситуацията с думите: „Карали сме се, бутали сме се. Трудно се ядосвам, но като ме ядоса, почвам да викам, хващам си я малко, дърпам си я, за което съжалявам, де, ако съм й причинил страх. Много си я обичам“.

Колкото до гражданския брак, не само грозната намеса върху външния вид на чалга певицата допринесе до цялостния й комична визия в най-важния й ден. Както вчера HotArena писа, дизайнерката София Борисова тотално се изгаври с приятелката си, а и с работата си, като я облече в рокля, която изглеждаше като одежда за по-малко от 100 лева, купена от Илиянци.

Източник: hotarena.net

Facebook коментари
(Visited 481 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook